Home

Clubkampioenschappen BAS-Judo

29 januari 2007.  Afgelopen zaterdag, 27 januari, hebben bij BAS-Judo weer de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats gevonden.

In een gezellige sfeer werd er in 6 poules gestreden om de prijzen en de eer. Na het afwerken van de poulefase werd er begonnen met de finales.

In de eerste finale moest Patrick Hup het opnemen tegen Jesse Roos. Een felle strijd resulteerde uiteindelijk in een mooie overwinning van Patrick Hup.

De volgende finale bracht Ian de Waard op de tatami tegen Mike Hoogeveen. Het werd een spannende strijd die door Ian de Waard in zijn voordeel werd beslist.

De derde finale tussen Noah Slump en Ivar de Vries werd razendsnel afgewerkt. Ivar liet zich in de eerste seconden verrassen door een mooie aanval van Noah en moest helaas genoegen nemen met de tweede plaats.

In finale 4 moest Lars Kamphuis proberen af te rekenen met Bas Buiten. Er ontstond een mooie wedstrijd die door Lars in zijn voordeel werd beslist.


Patrick Hup verdiende de stijlprijs

De een na laatste finale ging tussen Frits Luykx en Dennis Apeldoorn. Frits liet zien over meer wedstrijdervaring te beschikken dan Dennis en nam de eerste plaats mee naar huis.

In de allerlaatste finale van de middag wist Annelies van Bijsteren op een knappe manier te winnen van Dennis van de Jagt. Beide judoka’s lieten goed judo zien waardoor het een leuke partij werd om naar te kijken.

De totale uitslagen op een rijtje:
Poule 1:
1. Jesse Roos
2. Patrick Hup
3. Fernando Hoogendoorn

Poule 2 :
1. Ian de Waard
2. Mike Hoogeveen
3. Wies Twisk

Poule 3:
1. Noah slump
2. Ivar de Vries
3. Gavin Peek

Poule 4:
1. Lars Kamphuis
2. Bas Buiten
3. Karin Slotboom

Poule 5:
1. Frits Luykx
2. Dennis Apeldoorn
3. Simone Stegeman

Poule 6:
1. Annelies van Bijsteren
2. Dennis van der Jagt
3. Kelly Dammers

BAS Judo meldt terug te kijken op een geslaagd toernooi en wil vanaf deze plaats alle prijswinnaars feliciteren met de behaalde prijs en de vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Pech voor Herma
Afgelopen woensdag heeft Herma Loohuis, secretaris van BAS Judo, tijdens de training haar kuitbeen gebroken. Tevens heeft ze de enkelband gescheurd. Herma zal komende woensdag worden geopereerd en is dus voorlopig uitgeschakeld.

Mocht u haar een kaartje willen sturen dan kunt u dit doen naar de Parksingel 55, 8256 GG Biddinghuizen. BAS Judo wil Herma langs deze weg, namens alle leden van BAS-Judo, heel veel sterkte en beterschap toe wensen.

BAS Judo


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat