Home

Uitlopen van de judolessen

1 mei 2015.  Er bereiken ons de laatste tijd berichten dat ouders het lastig vinden dat de lessen soms uit lopen. Wij hebben als bestuur dit met onze trainers besproken en hierdoor is ons het een en ander duidelijk geworden.

Zoals u weet is judo een disciplinesport waarbij het belangrijk is dat de judokas respect voor elkaar hebben en voor de leraar. De les wordt ook afgesloten met een gezamenlijke groet die in alle rust wordt afgehandeld. Nu komt het nog wel eens voor dat een of meerdere judokas tijdens de les gecorrigeerd moet(en) worden met als gevolg dat de les niet op tijd eindigt. Vooral het laatste aspect heeft invloed op de eindtijd van de les.

Onze leraren willen geen concessies doen aan de manier waarop de les wordt gegeven en/of afgesloten, een standpunt wat wij als bestuur volledig steunen. Dus mocht een les in de toekomst uitlopen dan is het bovengenoemde hiervan de reden.

Wij hopen op deze manier hier voldoende duidelijkheid over gegeven te hebben. Mochten er echter toch nog vragen zijn dan kunt u altijd bij een van de bestuursleden terecht.

Gerben de Waal, voorzitter

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat