Home

Gratis judolessen in december

30 november 2016.  In oktober startte BAS Budo met de judolessen voor 4- en 5-jarigen. De plaatselijke judovereniging is zeer tevreden over het aantal aanmeldingen én over hoe de lessen verlopen. De vereniging gaat daarom alle lessen gratis verzorgen gedurende de maand december.

"Zoals het er nu uitziet is er een goede beslissing genomen om met de lessen voor 4 en 5-jarigen te starten", vertelt een bestuurslid. "Ook de opzet van deze lessen valt in goede aarde. Zowel de trainers als het bestuur krijgen veel positieve reacties".

Gratis lessen
Om nog meer kinderen en volwassenen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met de judosport zijn alle lessen in december gratis toegankelijk voor iedereen. De kleuters (4-5 jaar) kunnen terecht op dinsdagavond van 17.45-18.30 uur. Kinderen van 6 t/m 8 jaar kunnen meedoen op woensdagavond van 17.30-18.30 uur, terwijl de jeugd van 9 t/m 11 jaar het uur daaropvolgend de mat op gaat. De laatste groep is voor iedereen boven de 12 jaar en ook op woensdagavond, maar dan van 19.30-20.30 uur.

Mocht u interesse hebben dan zijn de judopakken te leen bij de vereniging. Mocht u een pak nodig hebben dan kunt u de eerste twee weken van de maand vóór aanvang van de eerste les terecht in het Koetshuis.

Redactie BHZNet.nl / BAS Budo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat