Home

Winnubst en De Waal winnen in Amsterdam

Winnubst en De Waal winnen in Amsterdam 25 mei 2016.  Zondag 22 mei vond het Amsterdam Judo Event plaatst in de sporthallen Zuid, pal naast het Olympisch stadion. BAS Budo werd dit toernooi vertegenwoordigd door vier judoka's Gossee Winnubst, Luc van Brussel, Goewan Winnubst en Yorben de Waal.

Voor Gossee Winnubst was het de eerste keer dat hij mee deed aan een groot toernooi en daardoor best spannend. Toch presteerde Winnubst goed. Na twee gewonnen partijtjes werd de rest nipt verloren, waarmee een derde plaats werd behaald.

Daarna was het de beurt aan Luc van Brussel. Hij heeft al iets meer toernooi-ervaring, maar ook voor hem was het best spannend. Toernooien in deze grootte en in zo'n grote hal zijn er niet veel. Toch liet Luc zien zich goed staande te kunnen houden en behaalde hij een goed resultaat. Ook Van Brussel werd derde.

Als laatste mochten Goewan Winnubst en Yorben de Waal aan de bak. Beide judoka's hebben al de nodige wedstrijdervarig. Ondanks dat het toernooi op dat moment redelijk rommelig verliep bracht dat beiden niet van hun stuk. Zowel Goewan als Yorben wisten alle wedstrijden te winnen.

BAS Budo / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat