Home

BAS judoka’s op bezoek bij Shoganai Dronten

BAS judoka’s op bezoek bij Shoganai Dronten 16 januari 2016.  Zaterdag 16-01-2016 ging BAS Budo met acht judoka’s naar Dronten voor het ABK-toernooi van Shoganai.

Sander Commandeur was als eerste aan de beurt en deed dat met veel inzet. Ondanks dat hij in een aantal potjes behoorlijke tegenstand had behaalde Sander toch de eerste plaats. In het tweede blok kwamen Jasper, Goewan en Yorben aan de beurt. Jasper judode een goed toernooi met enkele goede houdgrepen en behaalde een zeer verdienstelijke tweede plaats! Yorben en Goewan zaten in dezelfde poule. Yorben deed het goed maar kwam in de meeste potjes net iets te kort, hierdoor werd hij vierde. Met Goewan ging het een stuk beter en hij wist dan ook al zijn potjes te winnen en dus werd hij ook eerste in zijn poule! Gerard, Leonie, Jarik en Maarten mochten in het laatste blok aan de bak. Gerard  verloor twee wedstrijden, won er een op beslissing van de scheidsrechter en een met wazari, met als gevolg een mooie 3e prijs! Leoni behaalde dezelfde resultaten als Gerard met het verschil dat zij een keer won met een yuko. In haar poule zat het allemaal wat dichter bij elkaar en daardoor werd zij vierde. Jarik judode een redelijk toernooi en behaalde een mooie 3e plaats. Als laatste kwam Maarten op de mat, hij juode een goed toernooi en won onder andere een wedstrijd met wazari en een met ippon. Desondanks moest hij zich tevreden stellen met een 4e plaats.
Samenvattend hebben de judoka’s van BAS Budo zich goed staande gehouden, met redelijke tot goede resultaten. Daar mogen alle judoka’s best trots op zijn!

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat