Home

Leden BAS Budo in een nieuw jasje.

Leden BAS Budo in een nieuw jasje. 28 februari 2016.  Afgelopen woensdag was dan eindelijk de dag dat de leden van BAS Budo in een nieuw jasje werden gestoken.

Tussen de eerste en de tweede les van afgelopen woensdag waren alle jeugdleden uitgenodigd om een jas te komen passen. Deze waren door de leden zelf verdiend met de eieractie van afgelopen jaar. Door de inzet van alle leden, tijdens deze actie, was het mogelijk om de jassen, zonder verdere kosten, aan te schaffen. BAS Budo heeft er voor gekozen om eigenaar te blijven ze in bruikleen te stellen op het moment dat een judoka naar een toernooi gaat. Op deze manier zullen de leden van BAS Budo altijd herkenbaar zijn als ze ergens op een toernooi verschijnen.

De eieractie van dit jaar is inmiddels weer van start gegaan en u kunt de leden van BAS Budo dus ook weer aan de deur verwachten. De opbrengst van dit jaar zal vooral gebruikt worden voor de activiteiten van het 50-jarig jubileum, zodat de kosten voor alle (jeugd)leden zo laag mogelijk blijven. De eieren kosten €1.50 (10 st.) of €4.00 (30 stuks). Mochten er onverhoopt geen leden van BAS Budo bij u aan de deur komen dan kunt altijd nog een mail sturen naar activiteiten@basjudo.nl

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat