Home

BAS Budo breidt uit voor jong en oud

4 mei 2016.  Met ingang van het nieuwe seizoen zal BAS Budo haar lessen gaan uitbreiden. Op dit moment verzorgt de vereniging naast de judolessen voor volwassenen, ook judolessen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Na de zomer gaat BAS Budo deze lessen uitbreiden met peuterjudo.

Peuterjudo wordt gegeven aan kinderen van 4 en 5 jaar. Ook zal er, bij voldoende interesse, gestart gaan worden met een cursus valbreken en weerbaarheid voor senioren. Met het uitbreiden van deze 2 nieuwe sporten, denkt de vereniging te kunnen voldoen aan de vraag die vanuit het dorp komt.

Fitheid en veiligheid
De peuters zullen op een speelse manier kennismaken met de judosport. Met het aanbieden van de cursus voor senioren, hoopt BAS Budo bij te dragen aan de fitheid en veiligheid van de senioren uit onze gemeenschap.

Bij voldoende aanmeldingen zal BAS Budo, in overleg met Het Koetshuis, de lessen in gaan plannen. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen, dan kunt u uw vraag of aanmelding sturen, bij voorkeur, per e-mail via secretariaat@basjudo.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat