Home

1e Sterrentoernooi BAS Budo groot succes!!!

1e Sterrentoernooi BAS Budo groot succes!!! 28 februari 2016.  Zaterdag 27 februari stond de eerste activiteit in het teken van het 50-jarig jubileum van BAS Budo op de planning, het Sterrentoernooi.

Dit toernooi is anders van opzet dan andere toernooien, het Sterrentoernooi is een puntentoernooi. Het gaat hierbij niet om de eerste, tweede of derde prijs, maar om het aantal punten wat je behaald. Als je een wedstrijd verliest en wel punten gescoord hebt blijven deze punten staan.
Door de inzet van een groot aantal vrijwilligers konden een kleine 140 judoka’s hun favoriete sport uitoefenen deze dag. Tussen 09:00 uur en 14:30 was de grote hal in het Koetshuis dan ook omgetoverd tot een grote dojo, waar fanatiek om de punten gestreden werd. Deze inzet werd door de organisatie gewaardeerd met een herdenkingsmedaille van het 50-jarig bestaan.
Naast al het judo-geweld had BAS Budo ook een grootse verloting georganiseerd. Met de medewerking van veel bedrijven en winkeliers uit onze gemeente was er fantastisch prijzenpallet samengesteld. De loten werden dan ook in grote getallen verkocht en gaf aan het eind van elk tijdblok een leuke opvulling tot aan de uitreiking van de medailles.
Aan de vele positieve geluiden te horen had BAS Budo een uitstekend toernooi neergezet, wat op 1 oktober 2016 zijn vervolg zal krijgen. Voor alle judoka’s die net geen bronzen, 50 punten, medaille gehaald hebben, dan de mogelijkheid om daar verandering in te brengen.

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat