Home

Eerste Sterrentoernooi BAS Budo groot succes

Eerste Sterrentoernooi BAS Budo groot succes 5 maart 2016.  Zaterdag 27 februari stond de eerste activiteit in het teken van het 50-jarig jubileum van BAS Budo op de planning: het Sterrentoernooi.

Dit toernooi is anders van opzet dan andere toernooien, het Sterrentoernooi is een puntentoernooi. Het gaat hierbij niet om de eerste, tweede of derde prijs, maar om het aantal punten dat je behaalt. Als je een wedstrijd verliest en wel punten gescoord hebt blijven deze punten staan.

Door de inzet van een groot aantal vrijwilligers konden een kleine 140 judoka's hun favoriete sport uitoefenen deze dag. Tussen 09:00 uur en 14:30 was de grote hal in het Koetshuis dan ook omgetoverd tot een grote dojo, waar fanatiek om de punten gestreden werd. Deze inzet werd door de organisatie gewaardeerd met een herdenkingsmedaille van het 50-jarig bestaan.

Vervolg in oktober
Aan de vele positieve geluiden te horen had BAS Budo een uitstekend toernooi neergezet, wat op 1 oktober 2016 zijn vervolg zal krijgen. Voor alle judoka's die net geen bronzen, 50 punten, medaille gehaald hebben, dan de mogelijkheid om daar verandering in te brengen.

BAS Budo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat