Home

BAS Budo 50 jaar!

BAS Budo 50 jaar! 7 december 2015.  Volgend jaar bestaat BAS Budo 50 jaar en dat zal de vereniging groots vieren. Gedurende het komende jaar zal de vereniging dan ook diverse activiteiten organiseren. Niet alleen activiteiten waarin de budosport centraal staat, maar daarnaast staan er ook evenementen op de kalender voor alle dorpsgenoten die (nog) geen binding hebben met de vereniging.

De vereniging begint op 27 februari met een toernooi voor haar judoka’s. Voor dit toernooi zullen niet alleen de verenigingen uit de gemeente Dronten uitgenodigd worden, maar ook de verenigingen waar BAS warme contacten mee heeft, zoals JSL uit Lelystad en Sportschool Van Dijk uit Kampen. Dit belooft een waar spektakel te worden met een vrije entree. De ruimten tussen de tijdsblokken zullen ingevuld worden met een verloting met leuke prijzen.
 
De volgende activiteit is voor de jeugd van de vereniging. Zij gaan 17 en 18 juni op kamp! Vervolgens zal het bandexamen aan het einde van het seizoen (9 juli) gecombineerd gaan worden met de ledenvergadering en een barbecue. Op deze manier sluit BAS Budo het seizoen en het eerste gedeelte van het jubileumjaar af.
 
Het hoogtepunt van het jubileumjaar moet plaatsvinden na de zomervakantie en wel op 17 september. Op deze avond organiseert BAS Budo een feestavond voor alle leden, oud-leden en iedereen die op een andere manier bij de vereniging betrokken is of is geweest. Via deze weg wil de vereniging iedereen die ooit op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij de vereniging dan ook uitnodigen voor deze avond. Mocht u iemand kennen die niet meer woonachtig is in ons dorp, laat hem/haar dan weten dat dit evenement op de kalender staat. Het zou natuurlijk geweldig zijn als deze avond veel (oud-)leden bij elkaar zou brengen. Degene die hier een uitnodiging voor wil ontvangen kan zijn/haar gegevens mailen naar secretariaat@basjudo.nl.
 
Op 1 oktober zal het toernooi van 27 februari een vervolg krijgen waarna op 5 november een Bingoavond met Rad van Fortuin wordt georganiseerd voor alle bewoners van Biddinghuizen.
 
Op 17 december zal het feestjaar worden afgesloten met een bandexamen voor alle judoka’s met aansluitend een samenzijn waarbij onder genot van een drankje en een hapje het jubileumjaar wordt afgesloten. Kortom een vol jaar met veel activiteiten waarbij BAS Budo veel dorpsgenoten hoopt te begroeten. 

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat