Home

Leden BAS Budo in een nieuw jasje

Leden BAS Budo in een nieuw jasje 3 maart 2016.  Vorige week woensdag zijn de leden van BAS Budo in een nieuw jasje gestoken. De jassen zijn door de leden zelf verdiend met de eieractie van afgelopen jaar.

Tussen de eerste en de tweede les van vorige week woensdag waren alle jeugdleden uitgenodigd om een jas te komen passen.

Door de inzet van alle leden, tijdens de eieractie, was het mogelijk om de jassen, zonder verdere kosten, aan te schaffen. BAS Budo heeft er voor gekozen om eigenaar te blijven van de jassen en deze in bruikleen te stellen op het moment dat een judoka naar een toernooi gaat. Op deze manier zullen de leden van BAS Budo altijd herkenbaar zijn als ze ergens op een toernooi verschijnen.

Eieractie weer van start gegaan
De eieractie van dit jaar is inmiddels weer van start gegaan en u kunt de leden van BAS Budo dus ook weer aan de deur verwachten. De opbrengst van dit jaar zal vooral gebruikt worden voor de activiteiten van het 50-jarig jubileum, zodat de kosten voor alle (jeugd)leden zo laag mogelijk blijven. De eieren kosten €1.50 (10 st.) of €4.00 (30 stuks). Mochten er onverhoopt geen leden van BAS Budo bij u aan de deur komen dan kunt altijd nog een mail sturen naar activiteiten@basjudo.nl.

BAS Budo Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat