Home

2e Sterrentoernooi Bas Budo

25 september 2016.  Zaterdag 1 oktober organiseert BAS Budo het tweede sterrentoernooi. Nadat 17 september officieel het 50-jarig bestaan groots is gevierd, is dit het volgende evenement in het kader van het jubileum.

2e Sterrentoernooi BAS Budo
 
Zaterdag 1 oktober organiseert BAS Budo het tweede sterrentoernooi. Nadat 17 september officieel het 50-jarig bestaan groots is gevierd, is dit het volgende evenement in het kader van het jubileum. Begin dit jaar werd dit puntentoernooi ook al een keer georganiseerd en mede door het succes van dit toernooi wordt er een tweede editie georganiseerd.
 
Aanstaande zaterdag gaan de judoka’s van diverse verenigingen uit de regio kijken of ze hun behaalde punten van begin dit jaar kunnen verhogen. Dat is namelijk het voordeel van een puntentoernooi, want de behaalde punten blijven staan en zo maak je dan sneller kans op een medaille. Het gaat dus niet zozeer om winnen of verliezen, maar om de punten die je behaald.
 
Heb je interesse in de judosport of vind je het gewoon leuk om te komen kijken, we beginnen zaterdag om 09:00 uur in het Koetshuis en de toegang is gratis.   

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat