Home

BAS Budo begint met kleuterjudo

BAS Budo begint met kleuterjudo 25 oktober 2016.  Het is al meer dan vijftig jaar mogelijk om de judosport te beoefenen in Biddinghuizen, een feit waar BAS Budo erg trots op is. Tot nu toe moest je echter wachten tot je zes jaar was, maar daar komt verandering in.

Dinsdag 25 oktober start BAS Budo namelijk met kleuterjudo. In de dojo (Japans voor judozaal) zijn dan de (aankomende) judoka's vanaf vier jaar welkom. Onder leiding van meester Sander en meester Gershon wordt aan de kinderen de grondbeginselen van deze mooie sport op een speelse wijze bijgebracht.

"Beide meesters hebben ook onze wedstrijdjudoka's onder hun hoede en zijn zeer bedreven in de sport", schrijft BAS Budo in een persbericht. Naast het beoefenen van de sport is meester Sander in het dagelijkse leven ook gymleraar. BAS Budo is dan ook van mening dat zij met deze twee personen de juiste mensen heeft gevonden om aan deze groep het enthousiasme voor de judosport over te brengen.

Nieuwsgierig geworden?
De kleuterlessen zijn op dinsdagavond van 17:45 tot 18:30 uur en de dojo bevindt zich in het Koetshuis aan de achterzijde tegenover de kleedkamers. Wie al ouder, maar toch nieuwsgierig is, beginnen de lessen voor judoka's vanaf zes jaar op woensdagavond vanaf 17:30 uur in dezelfde zaal. Aspirant-leden kunnen drie keer meedoen voordat zij definitief beslissen of zij lid worden van de vereniging, maar gewoon een keer komen kijken mag natuurlijk ook.

Redactie BHZNet.nl / BAS Budo


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat