Home

Topprestaties in Almere

Topprestaties in Almere 17 januari 2016.  Zondag 17-01-2016 gingen acht judoka’s naar Almere voor het Fuyiama toernooi, achteraf zou blijken dat het een succesvolle dag zou worden.

Niet alleen gezien de bekers die mee terugkwamen maar ook door de persoonlijke prestaties. Zo lukte het Floris niet om een wedstrijd te winnen, maar hij liet wel zien dat hij veel geleerd heeft in de korte tijd dat hij op judo zit. Daarnaast waren er mooie resultaten van Maarten, Luc en Maud die met goed en leuk judo hebben laten zien dat ze hun mannetje / vrouwtje staan. Allen behaalde een mooie derde plaats. Voor Stan was het en mooi toernooi, waarbij veel gelijkwaardige judoka’s aanwezig waren. Hij liet zien wat hij in zijn mars heeft en dat resulteerde in een verdiende tweede plaats. Maar liefst drie judoka’s stonden op de hoogste treden. Jasper, Goewan en Yorben waren in hun poule de beste en konden zodoende de gouden beker in ontvangst nemen.
Al met al een goed weekend voor de judoka’s van BAS Budo, die zich nu kunnen voorbereiden op het puntentoernooi van Kampen op 6 februari .

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat