Home

Medailleregen op tweede Sterrentoernooi BAS Budo

Medailleregen op tweede Sterrentoernooi BAS Budo 10 oktober 2016.  Op zaterdag 4 oktober vond het tweede Sterrentoernooi plaats bij BAS Budo. Bij dit puntentoernooi gaat het niet om de eerste, tweede of derde prijs, maar om het aantal punten dat de judoka's behalen.

Bij deelname ontvangt elke judoka sowieso tien punten. Als je in een wedstrijd punten hebt gescoord doormiddel van een worp of een houdgreep worden de punten op naam van de judoka genoteerd en ook al verliest hij of zij de wedstrijd, de behaalde punten blijven staan.

Bij het afgelopen sterrentoernooi verdienden 27 judoka's een bronzen medaille. Hiervoor hebben de judoka's in totaal 50 punten bij elkaar moeten judoën. Zij gaan bij het volgende Sterrentoernooi welke op 25 februari 2017 wordt georganiseerd door BAS Budo, judoën voor de zilveren medaille die behaald kan worden als de judoka 100 punten of meer scoort.

Na de editie van 4 oktober hadden twee judoka's voldoende punten om een zilveren medaille in ontvangst te nemen. Uiteindelijk ontvingen alle deelnemers voor hun inzet en prestatie een herinneringsvaantje.

BAS Budo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat