Home

Puntentoernooi Kampen zaterdag 6 februari 2016.

Puntentoernooi  Kampen  zaterdag  6 februari 2016. 6 februari 2016.  Zaterdag 6 februari zijn er 7 judoka´s van B.A.S. naar Sportschool van Dijk in Kampen gegaan voor het puntentoernooi.

Zaterdag 6 februari zijn er 7 judoka´s van B.A.S. naar Sportschool van Dijk in Kampen gegaan voor het puntentoernooi. Bij een puntentoernooi win je geen 1ste, 2de of 3de plaats. Maar met je worpen en winstpartijen kan je punten verdienen. Per 50 punten wordt er een medaille verdiend. Bij deelname aan een volgend puntentoernooi in Kampen tellen de al gewonnen punten weer mee. Bij het behalen van een totaal van 250 punten is de maximale score bereikt en win je een beker.

Maud Pesie deed deze  zaterdag voor het eerst mee behaalde 10 punten. Ook Leoni Bouwens mag na vandaag 10 punten bij haar totaal opschrijven. Dit geldt ook voor Jarik Scholtanis die met zijn witte band- groene slip hoog ingedeeld leek. Hij moest het opnemen tegen allemaal judoka´s met een oranje band. Uiteindelijk hield Jarik goed stand tegen deze judoka´s en mag trots zijn. Hij verdiende uiteindelijk 10 punten.   

Luc van Brussel nam voor de tweede keer deel aan het puntentoernooi en was goed gemotiveerd vandaag. Hij won twee wedstrijden en verdiende uiteindelijk 36 punten en komt nu op totaal 91 punten.

Voor drie judoka´s lag er een kleine extra druk op het toernooi. Als zij genoeg punten zouden verdienen konden zij de 200 punten medaille verdienen. Het werd ze niet gegeven ze moesten er echt voor gaan. Maar Goewan Winnubst, Yorben de Waal en Sander Commandeur wisten alle drie al hun wedstrijden te winnen en mochten trots na het behalen van 67, 70 en 65 punten de medaille in ontvangst nemen.

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat