Home

Budo Clubkampioenschappen nieuwe stijl een succes

Budo Clubkampioenschappen nieuwe stijl een succes 26 april 2015.  Dit jaar waren de clubkampioenschappen van BAS Budo anders dan anders. Waar vorig jaar de judoka's nog in poules tegen elkaar streden om de beste te worden in hun klasse, ging het dit jaar anders. Nu streden de judoka's team tegen team.

Zes judoka van jong tot oud vormden samen een team. Het team dat de meeste van de zes wedstrijden won, won de teamwedstrijd. Nadat alle teams tegen elkaar gestreden hadden volgde er nog een strijd om de 3de en 4de plek.

Afsluitend volgde er nog een echte finale die werd gewonnen door Kendji Stouten, Tishaeden Fraenk, Sander Commandeur, Yorben de Waal, Stan Willemsens en Maarten Jochemsen.

Enthousiast
De trainer Dolf Karselsen is enthousiast over deze opzet: "Dit jaar wouden we de clubkampioenschappen anders aanpakken. Een manier zodat ook de jeugd de senioren kon zien judoën. De afgelopen tijd is er over nagedacht en dit is het geworden. Het is een leuk toernooi geworden." Ook de organisatie is erg tevreden: "De judoka's hebben genoten en leuke partijtjes gejudood. De jeugd bleef ook enthousiast en gemotiveerd om met het team zo goed mogelijk te judoën. Zeker voor herhaling vatbaar."

Het publiek heeft genoten van het enthousiasme en fanatisme van de judoka's. Zeker een geslaagd toernooi.

BAS Budo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat