Home

Verslag Dedemsvaart BAS judo

Verslag Dedemsvaart BAS judo 16 januari 2012.  BAS Judo heeft zaterdag 14 januari in sporthal De Citadel te Dedemsvaart met één judoka meegedaan aan de 33ste Wintertoernooi.

Amber Oskam mocht voor BAS Judo om één uur op de mat (tatami) voor haar eerste partij tegen Berber Plantinga. Amber verloor de partij met een beenworp (o-soto-gari).

De tweede partij was tegen Maya Laarman. De twee dames waren aan elkaar gewaagd. Beide met een wazari op het bord verloor Amber de partij met een beenworp (o-uchi-gari).De derde partij was tegen Wies Achtereekte. Een geduchte tegenstander waar Amber vaker tegen had gejudood. Doordat Amber haar schouderworp niet goed inzette verloor ze de partij met een houdgreep (mune-gatame).

De vierde en laatste partij was tegen Maree Tomassen. De dames waren beide erg sterk en na de volledige partij uit te judoën won Amber op beslissing van de scheidsrechter. Met één punt op zak en extra gemotiveerd voor het volgende toernooi kwam Amber Oskam tevreden van de mat (tatami).

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat