Home

BAS Judo actief bij ABS judotoernooi

BAS Judo actief bij ABS judotoernooi 8 juni 2011.  BAS Judo heeft zaterdag 4 juni in sporthal ’t Dok in Dronten met 5 judoka’s meegedaan met het achttiende ABS judotoernooi.

In het eerste blok kwamen Maarten van Diepen en Yannick Sloot. Maarten was bij het eerste partij nog niet wakker en verloor met een vol punt.

Yannick daarin tegen was wel wakker en won zijn eerste partij met een wazari. De tweede partij heeft Maarten de volle tijd uitgespeeld en heeft vervolgens op beslissing verloren. Yannick verloor het met een wazari.

De derde en laatste partij hebben Maarten en Yannick beide gewonnen met ippon. Maarten is met een derde prijs naar huis gegaan en Yannick met een prachtige eerste prijs.

Tweede blok kwamen Max Dekkers, Ferdy Sloot en Ivar de Vries op de mat. Max en Ivar stonden in dezelfde poule en hebben de laatste partij tegen elkaar gejudood, waarbij Ivar als winnaar uit de bus kwam. Max heeft goed zijn best gedaan, maar zijn tegenstanders waren hem te slim af. Hij heeft van de vier een partij gewonnen. Ivar was een van de slimmere en heeft op een partij na alles gewonnen.

Ferdy had het zwaar en kon maar niet winnen van zijn tegenstanders. Hij heeft wel zijn hoofd koel gehouden, veel geleerd en wil volgend jaar winnen. Ivar ging in het tweede blok met een tweede prijs naar huis. Max en Ferdy moesten genoegen nemen met een vierde plaats.

De judoka’s van BAS Judo hebben mooi judo laten zien en kunnen tevreden terugkijken.

Judopunten judoka’s BAS Judo
Maarten van Diepen 0 / 0 / 10 3de plaats
Yannick Sloot 7 / 0 / 10 1ste plaats

Max Dekkers 0 / 0 / 10 / 0 4de plaats
Ferdy Sloot 0 / 0 / 0 4de plaats
Ivar de Vries 10 / 10 / 0 / 10 2de plaats

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat