Home

Judo actief in Markelo

Judo actief in Markelo 25 mei 2010.  Zaterdag 22 mei 2010 hebben vijf judoka’s van BAS Judo meegedaan aan het opstaptoernooi te Markelo.

De spits werd afgebeten door Amber Oskam. Amber mocht twee partijen judoën, die ze alle twee heeft gewonnen met Ippon. Een eerste plaats voor Amber Oskam.

Yannick Sloot mocht in de tweede blok te tonelen komen en moest vier partijen judoën. Yannick heeft zich laten zien dat hij mooi kan judoën en dat hij de punten niet zomaar liet afpakken. Hij heeft één partij gewonnen met een prachtige wazari wat hij uiteindelijk een vierde plek opleverde.

Ferdy Sloot kwam het derde blok op de mat en hij moest vijf partijen judoen. Twee partijen heeft hij daarvan gewonnen en allebei met een yugo.

Guido Nanninga en Sebastiaan Slotboom kwamen het vierde en laatste blok op de mat.

Guido zat lekker in zijn vel en had zin om mooi judo te laten zien. Vier partijen heeft hij zijn best gedaan en twee daarvan gewonnen wat hem een mooie derde plaats opleverde.Sebastiaan had het zwaarst van alle BAS judoka’s. Als enige -12 judoka moest hij tegen -15 judoka’s judoen. Sebastiaan moest vijf patijen judoen. Waarvan hij er één heeft gewonnen met een yugo.

Sebastiaan ging vervolgens met een vijfde plaats weer terug naar Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat