Home

Kennismaken met vechtsporten

1 februari 2005.  Op dinsdag 15 februari 2005 kunnen alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar kennis maken met spectaculaire vecht- en verdedigingssporten. Zo kun je meedoen aan een clinic kickboksen, judo en hapkido. Maar je kunt je ook aanmelden voor een wedstrijd sumoworstelen.

Vecht- en Verdedigingssporten worden georganiseerd vanuit het project CliK. De judo clinics worden aangeboden door ‘BAS-Judo’. Andere aanbieders van de clinics zijn ‘Hapkido Vereniging Urk’ en ‘Top Intervention training en therapie’ uit Emmeloord.

Inschrijven
Je bent van 13:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom in het Koetshuis in Biddinghuizen. Bij binnenkomst kun jij je inschrijven voor de verschillende activiteiten, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het is wel handig wanneer je binnenschoenen meeneemt. Voor meer informatie kun je terecht op http://www.sportflevo.nl.

Heb jij zin in een uitdaging? Step into new energy!

Over CliK
CliK is een populaire benaming voor groepen jongeren en staat verder voor ‘verklikken’ van de activiteiten die worden georganiseerd. CliK is een van de projecten vanuit de BreedteSportImpuls van gemeente Dronten en wordt uitgevoerd door Sport Service Flevoland en verschillende lokale organisaties. In Biddinghuizen zijn dit het wijkteam, stichting de Schoof en stichting 3D.

Sport Service Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat