Home

Lynn Peeters en Dion Klaver naar Puntentoernooi in Kampen

Lynn Peeters en Dion Klaver naar Puntentoernooi in Kampen 17 oktober 2016.  Op zaterdag 15 oktober zijn Lynn en Dion namens BAS Budo naar het Puntentoernooi in Kampen geweest. Bij sportschool van Dijk organiseerde judoteam van Dijk hun eerste Puntentoernooi van dit seizoen.

Beide judoka's hadden pitige wedstrijden en lieten mooi judo zien. Door hun inzet en gedrevenheid wisten ze allebei één keer te winnen met een Ipon. Dion liet doormiddel van o soto gari zijn tegenstander vallen en scoorde een yuko. Vervolgens nam hij zijn tegenstander in de houdgreep en de winst was binnen.

Lynn ging in haar wedstrijd voor een schouderworp. Zij kreeg het dan ook voor elkaar een ipon seo nage te maken. Waarmee ze de wedstrijd in één keer wist te beslissen met een Ipon.

Uit eindelijk hebben Lynn en Dion beide vijfentwintig punten verdient met hun deelname. Met deze score hebben ze nog net te weinig punten om de vijftig punten medaille mee naar huis te nemen. Maar ze hebben wel de kans vergroot om de volgende keer de medaille te winnen.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat