Home

Voordelen lidmaatschap JBN

Judo Bond Nederland (JBN) heeft passie voor judo, jiujitsu en aikido. Wij geloven in de verbindende kracht van deze disciplines, die mens en samenleving versterken.

In Nederland inspireert de JBN een groeiend aantal gepassioneerde leden en vrijwilligers, die we verbinden met elkaar, de club en de samenleving. Als organisatie staan we voor kwaliteit. We supporten de community om veilig en respectvol op en naast de mat met elkaar om te gaan, zodat de sport met plezier en succes wordt beleefd.

Er zijn veel zaken die door jouw sportbond worden geregeld, waar je niet dagelijks iets van merkt. Toch is dit ook voor jou zeer waardevol. Denk bijvoorbeeld aan het opleiden van jouw judo-, jiujitsu- en/of aikidoleraar.

Andere, direct zichtbare lidmaat- schapsvoordelen zijn de secundaire aansprakelijkheidsverzekering en aanvullende ongevallenverzekering, deelname aan wedstrijden en examens, het digitale magazine

en uw persoonlijke MijnJBN profielpagina. Bovendien worden de door jou behaalde banden geregistreerd en erkend met een officieel diploma.

Copyright © 2024 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat