Home

Hoe gaat BAS-Budo om met beeldmateriaal?

De vereniging BAS-Budo wil graag haar activiteiten en de prestaties van haar judoka's breder onder de aandacht brengen. Hierbij maakt de vereniging gebruik van foto's en ander beeldmateriaal, gemaakt tijdens judotoernooien of andere judoactiviteiten (waarbij de judoka BAS-Budo vertegenwoordigt).

De foto's en video-opnames worden gebruikt voor onze eigen website (www.basjudo.nl) en als illustratie bij o.a. artikelen in Biddinghuizen Actueel, regionale en nationale kranten/publicaties. Ook worden de foto's en video's gebruikt voor artikelen voor andere websites gerelateerd aan judo zoals de website van de JBN.

De vereniging BAS-Budo gebruikt de foto's en video's niet voor commerciële doeleinden. De judoka kan geen aanspraak maken op een vergoeding voor het beschikbaar stellen van beeldmateriaal aan BAS-Budo te Biddinghuizen.

Als u, uw zoon of dochter bezwaar heeft tegen het gebruik van beeldmateriaal dan vragen wij u om dit schriftelijk (ondertekende verklaring) kenbaar te maken bij het bestuur van vereniging BAS-Budo. 

Copyright © 2024 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat