Home

Zaterdag 25 februari 3e Sterrentoernooi

Zaterdag 25 februari 3e Sterrentoernooi 21 februari 2017.  Zaterdag a.s. organiseert BAS Budo haar 3e Sterrentoernooi. Dat dit toernooi langzamerhand een begrip wordt in de regio blijkt wel uit de verzoeken die BAS Budo krijgt voor deelname en de 120 judoka`s die zich deze keer hebben aangemeld bij de organisatie.

Het Sterrentoernooi is een zogenaamd punten toernooi waarbij het niet zozeer draait om winnen of verliezen, maar om de behaalde scores. Ook al verliest een judoka de wedstrijd, zijn/haar punten blijven staan en tellen mee bij het totaal. Heeft de judoka, opgeteld bij de behaalde punten van de eerste twee edities, vijftig punten (of een veelfout daarvan) dan ontvangt hij/zij naast het herinneringsvaantje een medaille. Reden genoeg om te blijven “vechten” om een score te behalen en dus is spektakel gegarandeerd.

De deuren van Het Koetshuis gaan om 08:45 uur open voor het publiek om te genieten van de judosport. De judoka’s zijn verdeelt over drie tijdsblokken, waarbij de laatste judoka’s ongeveer om 14:00 uur klaar zullen zijn. De toegang is gratis.

<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat