Home

Gossee Winnubst wint Evert van den Berg prijs

Gossee Winnubst wint Evert van den Berg prijs 26 maart 2018.  Afgelopen zondag 18 maart vond het 3de fuyiama Judo toernooi van dit seizoen plaats. Na Abcoude en Almere, lagen de matten ditmaal klaar in Diemen, Gossee Winnubst kwam op dit toernooi uit voor BAS-Budo. Dit deed hij uitzonderlijk goed door al zijn wedstrijden in de poule te winnen met de hoogst haalbare score, Ipon. Hij mocht na afloop hier dan ook een gouden medaille voor in ontvangst nemen.

Dit niet de enige prijs die Gossee mocht ontvangen. Gezien Gossee op de andere Fuyiama toernooien dit seizoen ook de eerste plaats wist te behalen, had hij met de volledige winst een dusdanige score opgebouwd dat hij deze dag ook de "Evert van den Berg, all over prijs" in ontvangst mocht nemen. Deze prijs is voor de best scorende Judoka gerekend over al de fuyiama toernooien van dit seizoen. "ik ben echt heel erg trots op mijzelf" aldus Gossee, "dit is de mooiste dag van mijn leven".
Evert van den Berg was de Sensei van de meeste leraren van Fuyiama, plezier in het judoën stond centraal voor het ontstaan van deze prijs, die sinds 2012 word uitgereikt, omdat Evert van den Berg plezier houden in de judo (ook op latere leeftijd) belangrijk vond.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat