Home

BAS Budo bedankt sponsoren

BAS Budo bedankt sponsoren 8 maart 2016.  Zaterdag 27 februari stond de eerste activiteit in het teken van het 50-jarig jubileum van BAS Budo op de agenda: Het Sterrentoernooi.

Tijdens dit toernooi vond er na elk wedstrijdblok een grote verloting plaats. Deze verloting werd mede mogelijk gemaakt door vele lokale en regionale ondernemers. De bezoekers, die in grote getalen aanwezig waren, waren erg enthousiast over het prijzenpakket dat was samengesteld. BAS Budo is de bedrijven dan ook zeer dankbaar.

Douwes neemt afscheid
Afgelopen zaterdag heeft het bestuur van BAS Budo op een gepaste wijze Menno Douwes bedankt voor bewezen diensten. Menno heeft vorig jaar aangegeven dat zijn werkzaamheden bij de wedstrijdexamencommissie niet meer te combineren waren met zijn privéleven. Aan alle tijd die Menno in de vereniging heeft gestoken kon natuurlijk niet zomaar voorbij gegaan worden. En nog steeds kan een beroep gedaan worden op deze judoka in hart en nieren, zoals bleek tijdens het Sterrentoernooi, maar zijn commissieschap werd gewoon teveel. Om de waardering voor zijn inzet uit te spreken werd aan Menno een bos bloemen en een cadeautje overhandigd.

BAS Budo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat