Home

Kern en Damhuis succesvol in Slagharen

Kern en Damhuis succesvol in Slagharen 26 januari 2004.  Afgelopen zaterdag werd in Slagharen het Oelen Toernooi gehouden, waar vanuit Biddinghuizen Timo Kern, Roel Damhuis en Chris Testerink aan meededen.

Timo Kern werd derde in zijn poule. Hij kwam thuis met een beker evenals Roel Damhuis. Timo heeft zijn eerste set 100 punten binnen en mag dus meedoen aan het volgende bandexamen. Roel heeft nu 30 van de 100 punten die hij nodig heeft om aan zijn zwarte band te werken.

Testerink doet ervaring op
Chris Testerink kwam 's avonds en voor hem gelden heel andere regels. Hij is boven de 18 jaar en judoot met de senioren. Hij kwam op de mat tegenover de kampioen van Duitsland en de tweede judoka van België en verloor dan ook beide wedstrijden. Ondanks dat hij na de twee verloren wedstrijden uitgeschakeld was, heeft hij wel een mooie avond gehad met topjudo om te naar te kijken. Hij staat nu op 34 van de benodigde 100 punten.

Ook voor andere leden
Het bestuur van BAS Judo hoopt dat er zich voor een volgend toernooi nog meer judoka's aanmelden. Voor een volgend bandexamen zijn namelijk 20 wedstrijden nodig - al hoeven dit niet 20 toernooien te zijn. Afhankelijk van de grootte van de poule wordt een aantal wedstrijden per toernooi gespeeld. Opgemerkt wordt nog wel dat het voor de leden nodig is om een aantal weken van tevoren in te schrijven bij Henk Ender.

Clubkampioenschappen
Nadat op 31 januari een toernooi in Swifterbant wordt afgewerkt, zijn op 14 februari de clubkampioenschappen in Biddinghuizen. "Fans en belangstellenden zijn hierbij uiteraard van harte welkom," laat het bestuur weten.

Redactie BHZ-NetBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2024 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat