Home

Warm tijdens judotoernooi Hardenberg

Warm tijdens judotoernooi Hardenberg 8 oktober 2009.  Afgelopen zaterdag hebben namens BAS-Judo Ivar de Vries, Guido Nanninga en Jaap Bos meegedaan aan het Anbergen Toernooi in Hardenberg.

Als eerste mocht Guido aan de bak. Hij draaide pas zijn tweede toernooi en was zwaar ingedeeld. Guido heeft een aantal goede partijen gedraaid waarin hij heeft laten zien gevoel te hebben voor judo. Helaas wist hij geen partij te winnen omdat zijn tegenstanders duidelijk al wat langer meedraaien in het wedstrijdcircuit. Veel geleerd en op naar het volgende toernooi.

Ivar mocht als tweede in het strijdperk treden en had het erg zwaar. Judotechnisch deed Ivar niet onder voor zijn tegenstanders. Deze waren alleen iets harder en doortastender. Helaas wist Ivar geen partij te winnen.

Als laatste moest Jaap de mat op. De temperatuur in de zaal was op dat moment al zodanig hoog dat het ook voor de judoka’s niet lekker meer was om te moeten judoën. Jaap had hier zoveel last van dat hij helaas na de eerste partij niet verder kon en moest opgeven. Een enorme teleurstelling voor hem.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2024 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat