Home

Seizoensafsluiting BAS Judo

Seizoensafsluiting BAS Judo 23 juni 2008.  Zaterdag 21 juni was voor BAS judo de afsluiting van het wedstrijdseizoen 2007/2008.

Een hoop judoka’s hadden in de voorgaande weken hun laatste toernooien al gehad en nu kwam dan ook voor Karin Slotboom, Annelies van Bijsteren en Jaap Bos het seizoen ten einde.

In de ochtend mochten Annelies van Bijsteren en Karin Slotboom van start, en kwamen er beide achter dat er nog een gat te dichten is tussen het opstaptoernooi en de reguliere toernooien.

Annelies van Bijsteren was ingedeeld in een afvalsysteem, maar ondanks haar goede inzet mocht zij na twee partijen weer naar huis. Karin Slotboom was ingedeeld in een poulesysteem, de eerste partij werd zij overdonderd door haar tegenstander.

De tweede en derde partij kreeg zij meer vat op haar tegenstanders, maar kon dit niet in winst omzetten. Ook in haar vierde en tevens laatste partij brak het verschil in ervaring haar op en moest ook deze partij met verlies van de mat afstappen.

Al met al was dit toernooi voor Karin toch een goed uitgangspunt voor volgend jaar.

In de middag was de beurt aan Jaap Bos, ook Jaap begon in een poulesysteem, waar hij naar vier partijen op gelijke hoogte stond met twee andere judoka’s. Hierdoor moest door middel van onderlinge wedstrijden bepaald worden wie er door mochten naar de winnaarspoule.

Uiteindelijk trok Jaap aan het langste eind en wist het in de betreffende winnaarspoule tot een zeer verdiende derde plaats te schoppen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat