Home

Biddinghuizer judoka's winnen goud in Dronten

23 mei 2007.  De Biddinghuizenaren Yoey Karijowiredjo en Timo Kern hebben zaterdag 19 mei deelgenomen aan het judo ABS-toernooi in ’t Dok in Dronten.

Beiden hebben het afgelopen seizoen laten zien over een steeds betere vorm te beschikken.

Yoey, die zich dit jaar kwalificeerde voor het NK-judo en vorige week nog een wedstrijd in Markelo op zijn naam schreef, had in Dronten weinig moeite met zijn tegenstanders. Hij won zijn partijen allemaal redelijk snel met ippon. Ook in zijn finalepartij was hij sterk en deze won hij. Een mooie gouden plak dus. Yoey is nu toe aan de grotere internationale toernooien en we zullen zeker nog veel van hem horen.

Kern
Timo was erop gebrand voor eigen publiek een goed resultaat neer te zetten. Ook hij had in de poule-wedstrijden geen enkel probleem met zijn tegenstanders. Hij won ze allemaal en liet een paar mooie worpen zien. In de finalepartij kreeg hij niet echt vat op zijn tegenstander, het werd een verlenging. Nu gold de 'golden score'-regel, wat betekent dat de eerste die scoort gelijk de partij heeft gewonnen. Timo wist met een balansverstoring een koka te scoren en won de partij. Ook voor hem dus een mooie eerste plek.

Timo zal volgende week deelnemen aan het internationale KAN-toernooi in Arnhem.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat