Home

6 judokas BAS spelen in Zeewolde

6 judokas BAS spelen in Zeewolde 15 mei 2006.  Zaterdag 13 mei jl, vonden in Zeewolde de 2e Open Zeewolder judokampioenschappen plaats, waaraan 6 judokas van BAS meededen.

's Morgens begonnen Joey Karijowiredjo en Simone Stegeman.

Joey moest beginnen in een vrij zware poule. Hij won 1 wedstrijd met een mooie ippon, maar de andere wedstrijden verloor hij. Hij eindigde op een gedeelde 4e plaats. Simone had de eerste wedstrijd gelijk de zwaarste tegenstander en verloor deze wedstrijd na een mooi gevecht op een scheidsrechtersbeslissing.

De 2e wedstrijd won ze met een ippon, de 3e wedstrijd verloor ze met een koka en de 4e wedstrijd won ze met een ippon. Resultaat een 3e plaats.

Middag
‘s Middags begon Daniëlle van de Jagt in een sterke poule. Zij verloor haar wedstrijden helaas. Daarna kwam Frits Luijkx. Frits was een stuk kleiner dan de rest, maar hij won al zijn wedstrijden. De 1e met een ippon, de 2e met 2 yuko's, de 3e met een waza-ari waar hij flink voor had geknokt en de 4e met een ippon.

Om 15.15 uur moesten Dennis van de Jagt en Timo Kern judoën.

Dennis kwam tijdens de 1e wedstrijd raar ten val en blesseerde zich. Hij speelde de 1e wedstrijd nog uit, maar stopte daarna. Hij kreeg toch nog een 3e plaats. Timo won de 1e wedstrijd met een ippon. De 2e wedstrijd verloor hij, maar de 3e wedstrijd won hij weer en werd 1e van zijn poule.

Het was een mooi toernooi en de judoka's hebben weer veel wedstrijdervaring opgedaan.

Ondanks de vele blessures en bloedneuzen, bleven de deelnemers onderling heel sportief.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2024 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat