Home

BAS-judo op het eerste BPO toernooi

BAS-judo op het eerste BPO toernooi 12 mei 2010.  Afgelopen zaterdag was het eerste BPO toernooi in Hasselt. Op dit gezellige toernooi deden zeven judoka’s van BAS-judo mee.

’s Ochtends mochten Ivar de Vries, Guido Nanninga en Linda Nijdam aan de slag. Alle drie de judoka’s zaten in een grote poule en moesten daarom eerst in een deelpoule bij de beste twee eindigen.

Ze kwamen er al snel achter dat het een zwaar toernooi was en dat ze tegen judoka’s met een hogere band moesten judoën. Echter deden ze hard hun best om genoeg punten bij elkaar te halen.

Ivar de Vries werd derde van zijn deelpoule. Guido Nanninga plaatste zich niet ondanks dat hij twee wedstrijden won. Helaas haalde Linda Nijdam de finalepoule ook niet.’s Middags mochten de andere vier judoka’s aan de slag. Drie judoka’s moesten ook eerst in een deelpoule judoën. Sylvester Thie, Joey Soesbergen en Max Deckers moesten ook tegen tegenstanders met een hogere band.

Deze judoka’s vochten ook hard voor de punten, helaas verzamelde niemand genoeg punten om de finalepoule te behalen. Alex Nijdam moest het opnemen tegen twee judoka’s zijn eerste wedstrijd was spannend maar werd helaas op het laatste moment verloren. Uiteindelijk kreeg hij de derde plek toebedeeld.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat