Home

Timo Kern 9e bij NK Judo

21 april 2008.  Biddinghuizer judoka Timo Kern heeft zaterdag 19 april deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap judo voor jongens tot 15 jaar, dat plaatsvond in het indoor sportcentrum van Eindhoven.

Timo was blij verrast met de supporters uit Biddinghuizen die speciaal voor dit toernooi ook naar Eindhoven waren afgereisd. Dit was een leuke en leerzame actie van BAS-judo, de club waar Timo zijn judocarrière begon.

Hij kon deze steun goed gebruiken, want hij was helaas niet in zijn allerbeste doen. Hij vond zichzelf net niet snel genoeg en kwam af en toe wat lucht te kort. Ondanks dit wist hij toch bij vlagen mooi judo te laten zien en eindigde op een heel verdienstelijke 9de plaats.

Top van Nederland
Timo bewijst hiermee in de gewichtklasse -38 kg. tot de top 10 van Nederland te behoren. Een prachtige prestatie, waarvoor ook zeker zijn trainers Harry Dentinger en Dolf Karelsen van Budo Ryu Kenshin, judoclub Bijsterbosch en zeker niet in de laatste plaats sportcentrum Joy4life van harte worden bedankt.

Volgende week staat het eerste buitenlandse toernooi op het programma. Samen met teamgenoot Vince Dentinger, die een geweldige 5de plaats bereikte op het NK, reist hij af naar St. Gallen (Zwitserland), waar zij gaan deelnemen aan het internationale Gallusturnier.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2023 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat