Home

Luijkx en Kamphuis in de prijzen

Luijkx en Kamphuis in de prijzen 13 juni 2007.  Frits Luijkx en Lars Kamphuis hebben de afgelopen weken goede resultaten laten zien. Beide judoka’s vielen in de prijzen op toernooien in Ede en Leek.

Op zaterdag 2 juni was het 14e Heide Judo Toernooi in Ede. Frits Luijkx haalde hierbij de kruisfinales, waarin hij de eerste partij weer met een ippon won, maar de tweede partij met een yugo verloor. Hierdoor en door het aantal punten van 40 ging Frits met een derde prijs naar huis.

Lars Kamphuis speelde zeven partijen in Ede. Alleen de tweede partij werd verloren en de zesde partij moest via een beslissing van de scheidsrechter worden beslecht. De wedstrijd werd hem toegewezen, waardoor hij in de finale stond. Deze partij maakte hij net voor tijd af met een ippon en zo ging Lars er met 51 punten en de eerste prijs vandoor.

Open Groningse Judotoernooi
Zaterdag 9 juni zijn Frits en Lars, naar Leek afgereisd waar het Leekster Tak toernooi of ook wel het open Groningse judotoernooi plaatsvond.

In de poule van Frits (gewichtsklasse tot -34 kg en in de leeftijd van 10 en 11 jaar) zaten in totaal 11 personen. De eerste partij verloor hij met een ippon, maar daarna won hij er drie. In de laatste drie partijen won Luijkx er nog één, waardoor hij uiteindelijk met 30 punten een derde plaats haalde.

De poule van Lars (gewichtsklasse tot -27 kg en in de leeftijd van 8 en 9 jaar) zaten in totaal 10 personen. Alleen zijn tweede partij verloor hij. Omdat de andere vier partijen werden gewonnen, haalde hij weer de finale. Deze werd gewonnen met een wasari. Met een totaal aantal punten van 52, ging Lars wederom met een eerste prijs naar huis.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat