Home

Geslaagd 100-punten toernooi

19 maart 2007.  Zaterdag 10 maart werd door BAS Judo weer een geslaagd 100 puntentoernooi georganiseerd in Het Koetshuis. Hieraan namen judoka's deel van Budo Ryu Kenshin en van BAS Judo.

Hoofdorganisator Menno Douwes had zijn zaakjes zeer goed voor elkaar, want de drie matten lagen er perfect bij en de middag verliep vlekkeloos. Tweeënveertig judoka’s waren aanwezig om punten te halen voor hun band of om wat wedstrijdervaring op te doen.

Het was ongeveer gelijk verdeeld over de verenigingen: tweeëntwintig judoka’s van Budo Ryu Kenshin en twintig judoka’s van B.A.S. Judo. Veertien meiden deden er mee en dat geeft aan dat judo een goede sport is voor meisjes die hun mannetje staan.

Winnaars
Het geheel werd in acht poules afgewerkt. Mike Hogeveen, Berend de Haan, Yordie Zandscholten, Mireille Sulkers, Jaap Bos, Frits Luijkx en Annelies van Bijsteren wisten al hun poulewedstrijdjes te winnen.

26 mei in Swifterbant
Al met al een fijn toernooi zonder wanklank en blessures en het vervolg is op 26 mei wanneer Budo Ryu Kenshin aan de beurt is om een 100 puntentoernooi te organiseren in Swifterbant.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat