Home

Judoka's sterk van start op bandentoernooi

Judoka's sterk van start op bandentoernooi 6 november 2006.  Op zaterdag 4 november werd het eerste bandentoernooi van het seizoen 2006-2007 gehouden; dit keer in de trainingsdojo in het Koetshuis te Biddinghuizen.

Vierenveertig judoka's hadden de weg naar de dojo gevonden. Budo Ryu Kenshin uit Swifterbant, als bezoekende club, was vertegenwoordigd met 26 judoka’s en de thuisspelende club BAS Judo bracht 18 judoka's op de mat. In totaal deden er ook tien meisjes mee.

Organisatie
Dankzij de inzet van de vrijwilligers achter de jurytafels, de scheidsrechters: Stefan de Craen, Menno Douwes en Harry Dentinger, de mattensjouwers, etc., was het weer een goed georganiseerd en gezellig toernooi.

Na de traditionele warming-up, dit maal o.l.v. Herma Loohuis, werden de acht poules bekendgemaakt.

Winnaars
Bas Witte, Dennis Apeldoorn, Iris Oud en Dimitri Heijenberg waren de judoka’s die al hun poulewedstrijdjes wisten te winnen. Lars Kamphuis toonde aan het niveau van het bandentoernooi ontgroeid te zijn door alle wedstrijden met een flitsende ippon te winnen.

Maand
Tenslotte wist Mischa Koopman, die voor het eerst mee deed en pas een maandje judoka is, ook al zijn wedstrijden in zijn poule te winnen. "Dat belooft wat voor de toekomst," liet Harry Dentinger weten. Alle judoka’s hebben tijdens de wedstrijden een goede inzet getoond en kunnen terugkijken op een goede ervaring, waar zij op de les weer mee verder kunnen.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat