Home

Lars Kamphuis en Timo Kern 2e in Ede

Lars Kamphuis en Timo Kern 2e in Ede 6 juni 2006.  Lars Kamphuis van BAS Judo heeft dit weekeinde 6 partijen gejudo'd op het Heidetoernooi in Ede. Na een succesvolle groepsfase, werd hij pas in de finale gestopt.

De eerste vier (poule)wedstrijden werden gewonnen met ippon; allemaal met een heupworp. Dit betekende dat Lars 1ste was in zijn poule. Vervolgens won hij de halve finale ook met een ippon en een heupworp. Alleen in de finale liet Lars zich overnemen en verloor met een ippon, zodat hij als eindresultaat een tweede plaats kon noteren.

Frits Luijkx
Ook Frits Luijkx was bij het toernooi aanwezig. Hij won zijn eerste wedstrijd op scheidsrechterbeslissing, won ook zijn tweede (met houdgreep), maar wist zijn derde niet te winnen: net niet genoeg om verder te gaan naar de volgende ronde.

Kern
Ook Timo Kern tot slot deed mee aan het toernooi. Zijn poulewedstrijden won hij allemaal, waarna hij in de kwartfinale won met een heupworp. De halve finale was minder overtuigend: hij won op scheidsrechtersbeslissing. Pas in de finale werd hij gestopt: hij verloor met een yugo.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat