Home

BS-toernooi

BS-toernooi 23 maart 2006.  Aankomende zaterdag vindt het derde BS-toernooi van dit judoseizoen plaats. Het toernooi begint om acht uur in het Koetshuis.

BAS-judo en Swift ’64 hebben sinds twee seizoenen een nieuw examensysteem. Dit systeem houdt in dat judoka’s 100 punten moeten halen voordat zij examen mogen doen. Deze punten kunnen zij verzamelen door wedstrijden te judoën. Mocht een judoka niet in staat zijn om zoveel punten te halen dan kan hij/ zij naar een vast aantal wedstrijden ook examen doen.

Leren kennen
De BS-toernooitjes zijn judotoernooitjes voor judoka’s van BAS-judo en Swift ’64. Zij judoën allemaal ongeveer vier partijtjes om zo de punten bij elkaar te sprokkelen die zij nodig hebben om examen te mogen doen. Deze toernooitjes zijn ook bedoeld voor judoka’s die nog nooit partijtjes hebben gejudood om ervaring op te doen. Ook leren zij op deze manier de regels van judo goed kennen.

Kom kijken
Dus moedig deze beginnende judoka’s aan en kom aanstaande zaterdag kijken in het Koetshuis. Deze partijtjes, die erg leuk zijn om naar te kijken, beginnen rond acht uur en de toegang is gratis.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat