Home

Jeugdteam BAS/Swift Judo naar finale

Jeugdteam BAS/Swift Judo naar finale 21 november 2005.  Zaterdag werd in ’t Koetshuis te Biddinghuizen de tweede ronde voor de teamcompetitie gespeeld.

BAS/Swift had 2 teams op de mat. Deze teams bestonden uit judoka’s van BAS en Swift samen. Dennis v.d.Jagt (BAS ), Tom de Jonge (Swift), Joey Kariwiredjo (BAS), Bart Sluiter (Swift), Maikel Zoeten (Swift) en Leon v Wijngaarden (BAS) vormden samen het aspirantenteam en moesten om 9.00 uur als eerste op de mat verschijnen.

Tijdens de 1ste ronde in Markelo was het team niet voltallig, maar in Biddinghuizen was het team op één ongevulde plek na volledig aanwezig.

De 1ste partij werd gespeeld tegen JPT, Almelo, maar op Joey Kariwiredjo na werd alles verloren (1-6). De 2de partij werd gespeeld tegen Hantei en ook hier werd de stand 1-6 genoteerd. De 3de partij ging helaas ook niet beter, tegen ASVD werd hier ook een stand van 1-6 gehaald. De 4de en tevens laatste partij werd er tegen Bijsterbosch Heerde beter van leer getrokken. In totaal werden er 47 punten binnen gehaald in de laatste partij, een gewonnen partij van 5-2. Helaas was dit niet genoeg om door te gaan naar de finale.

Het tweede team bestond uit Stein v Beusekom (Swift), Timo Kern (BAS), Vince Dentinger (Swift), Stefan Sulkers (Swift) en Quincent Stienstra (Swift).

Erik Veldman (Swift) en Jorne Vink (Swift) kwamen mee als reserve.

De eerste wedstrijd (tegen ASVD) werd gewonnen met 5-2. Tegen Bijsterbosch uit Heerde werd met 4-3 gewonnen. JPT uit Almelobezorgde het team van BAS/Swift een verlies van 1-5.

Door dit resultaat heeft dit jeugdteam van BAS/Swift de finale plek weten te veroveren en dus mag dit team mee naar Almelo op 17 december 2005.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat