Home

BAS Judo lacht en huilt

15 juni 2004.  Afgelopen zaterdag heeft BAS Judo met 11 judoka's mee gedaan aan de Flevolandse kampioenschapen.

Er waren goede en teleurstellende uitslagen: de grootste teleurstelling was voor Sjoerd Langendijk. Deze jongen kwam vol goede moed naar Lelystad met zijn moeder, maar mocht niet mee doen. Hij bleek 1 kg te zwaar (vrijdag net een oliebol te veel gegeten)

Te sterk
Verder was het ook voor Roel Damhuis een kleine tegenvaller. De jongens in zijn poule bleken lichamelijk erg sterk te zijn. De eerste wedstrijd heeft hij verloren, de tweede ook, maar gelukkig de derde gewonnen. Dit bracht hem een derde plaats. Roel heeft nog 35 punten nodig dan mag hij mee doen met het examen voor de zwarte band.

Later in de ochtend kwam Alban Triest, toch ook een goede judoka van de vereniging. Helaas, vandaag zat het niet mee. De eerste wedstrijd verloren, de tweede gewonnen en de derde verloren.

Daarna mocht zijn broer Vincent. Ook hij had het moeilijk. De eerste verloor hij, de tweede maar net en derde helaas ook.Geen prijs voor de broers Triest.

Leon van Wijngaarden verloor al zijn drie wedstrijden. Ook Robertjan Bos won geen wedstrijd.

Prijzen
Stefan de Craen won 3 wedstrijden en kreeg daardoor de 1ste prijs. Joey verloor 3 wedstrijden. Lex Luijkx won de 3de prijs door twee wedstrijden te verliezen en een te winnen. Frits Luijkx verloor alleen de 1ste partij en won de 2de en de 3de wedstrijd: een tweede plaats.

Timo Kern won al zijn wedstrijden en haalde dus de eerste plaats.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat