Home

Fantastische ambiance bij bandentoernooi

2 februari 2004.  Afgelopen zaterdag 31 januari werd de gymzaal aan de Noordhoren in Swiferbant weer omgetoverd in een ware judotempel voor het 3e bandentoernooi.

Met dank aan de vele vrijwilligers die als tafeljury, EHBO, scheidsrechter of opbouwer/afbreker hun steentje hebben bijgedragen om deze middag tot een zeer geslaagde te maken. De organisatoren waren in hun nopjes met het enthousiasme en de spontaniteit van alle hulptroepen.

22 Biddinghuizer judoka's
Na een gezamenlijke warming-up werden de tien poules bekend gemaakt. In totaal deden er 57 judoka’s mee, waaronder 8 meisjes. B.A.S., als bezoekende club, was vertegenwoordigd met 22 judoka’s en de thuisspelende club Swift dus met 35 judoka’s.

Alles gewonnen
Lex Luijkx, Bart Sluiter, Dennis v.d. Jagt, Joey Kartjodimedjo, Ben Hekman, Jonne de Leeuw, Bas Testerink en Frits Luijkx wonnen al hun partijen. Zij worden de volgende keer wat zwaarder ingedeeld om tegen wat sterkere tegenstanders ervaring op te doen.

Scherp
Doordat er gestreden werd op het scherpst van de snede waren er helaas ook een aantal uitvallers door blessures: Elise Koster, Sjoerd Sluiter, Luca Mehrow, Angelo v.d. Graaf en Dylan Houweling maakten hun wedstrijdjes niet af.

Al met al was het een geweldig judofestijn. Het volgende bandentoernooi wordt weer in Biddinghuizen gehouden.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat