Home

Ereplaats voor Robert de Waard

Ereplaats voor Robert de Waard 17 december 2002.  De kerk “Open hof” was vrijdagavond volgelopen met belangstellenden. Iedereen was nieuwsgierig naar de verkiezingen van de beste sportmensen in deze regio.

Zo ook de mensen van Bas – Judo. Het toenmalige bestuur had Robert de Waard genomineerd. Want wat Robert heeft gepresteerd is voor hen geweldig. Hij judoot door heel Nederland in allerlei klassen en altijd komt hij terug met een grote beker. Iedereen van de vereniging moet deze zien. De ene beker nog mooier dan de andere.

Special Olympics
Eén van zijn grootste prestaties was het winnen van Special Olympics op 2 juni in Deventer. Hij werd eerste! Trots als een pauw stond hij op het podium. Het was maar even, maar toch!!

Rectificatie
In het stukje over de nominatie in Biddinghuizen Actueel van vorige week van Robert stond dat hij als eerste van alle judoka’s was genomineerd voor BAS-judo. Dit is echter niet juist. Jessica Hulst is al eerder genomineerd. Ook zij judode niet onverdienstelijk voor BAS-judo. Helaas is haar carrière vroegtijdig gestopt door een ongeluk en blijvende blessure aan de knieën.

Bedankt
Alle mensen die zo geweldig hebben geholpen met het versjouwen van de matten en het rondbrengen van de briefjes tijdens ons tijdelijk ongemak in het Koetshuis: HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE HULP, vooral Chris Testerink en Henk Ender

Belangrijke data
21 december: bandexamen. Aanvang jeugd 09.15 uur, junioren/senioren: 11.30 uur

3 januari 2003: Bestuursvergadering

18 januari 2003: 2de ronde teamcompetitie in Denkamp

Februari 2003: Algemene ledenvergadering

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat