Home

Bas Budo organiseert kenningsmakingslessen

Bas Budo organiseert kenningsmakingslessen 7 oktober 2013.  Ter gelegenheid van de naamswijzing van Bas Budo en het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen organiseert Bas Budo kenningsmakingslessen voor iedereen uit de gemeente Dronten die nader kennis willen maken met Budo. Dit is de verzamelnaam voor Japanse zelfverdedigingskunsten.

Tot enkele jaren geleden bestond Bas alleen met een afdeling Judo, maar met de komst van een groep jiu jitsu is de vereniging veelzijdiger geworden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de genoemde naamswijziging van Bas Judo naar de nieuwe naam.

Afgelopen dinsdag heeft de eerste les plaats gevonden in het Koetshuis in Biddinghuizen en werd bijgewoond door enkele mensen die een Judo les mochten bijwonen verzorgt door de zeer ervaren sensei. Na afloop werd enthousiast op dit intiatief gereageerd door de deelnemers.

Het intiatief is genomen in overleg met de andere Budo verenigingen in de gemeente Dronten, waardoor de mogelijkheden vergroot worden om binnen de gemeente Dronten een Budo sport of kunst dichtbij huis te kunnen beoefenen. In de komende weken zal iedereen die nieuwsgierig is naar een vorm van zelfverdediging in de gelegenheid worden gesteld om een gratis kennismakings les mee te maken in de Judo, jiu jitsu, karate of aikido.
Meer informatie is te vinden op http://www.basjudo.nl

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom van 19.00 uur tot 20.30 uur op:
Judo dinsdag 1oktober en 5 november
Jiu jitsu dinsdag 8 oktober en 12 november
Karate dinsdag 15 oktober en 19 november
Aikido dinsdag 29 oktober en 26 november.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat