Home

Judoclinic met Dex Elmont

Judoclinic met Dex Elmont 30 december 2011.  Op de valreep van het jaar 2011 is op 29 december in Dronten een judoclinic verzorgd door de topjudoka Dex Elmont.

Dex Elmont (-73 kg) mag gezien worden als serieuze medaillekandidaat voor de Nederlandse judoploeg tijdens de komende Olympische Spelen in Londen, mede gezien de resultaten die hij de afgelopen periode heeft geboekt . Dex is op dit moment vice-wereldkampioen.

De judoclinic is georganiseerd door Sportservice Flevoland in samenwerking met de 4 Dronter judoverenigingen. De clinic werd gegeven in de dojo van Shoganai Dronten. Aan de eerste sessie van 90 minuten namen 10 judoka’s van BAS judo deel. Na een fikse warming-up kregen de deelnemers wat fijne kneepjes van het judo aangeleerd. Als afsluiting van de training mocht elke deelnemer proberen Dex naar de grond te brengen, wat uiteraard niet de makkelijkste opgave was. De clinic werd afgesloten met een moment om handtekeningen te scoren en met Dex op de foto te gaan.

Voor de judoka’s van BAS was dit alweer de tweede onvergetelijke kennismaking met een topper van dit jaar na de clinic met Henk Grol, afgelopen zomer.

Een foto-impressie van de clinic is te vinden op de website van BAS judo: http://www.basjudo.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat