Home

Judo Toernooi in Markelo

Judo Toernooi in Markelo 14 december 2009.  Afgelopen zaterdag 12 dec deden er 4 judoka’s van BAS-judo mee aan het kersttoernooi in Markelo.

Alex Nijdam was als eerste aan de beurt om 9.00 uur. Zijn 1e wedstrijd was Alex nog niet helemaal wakker van de lange reis en verloor deze met een vol punt.

In de 2de en 3de wedstrijd wist hij met een mooie beenworp een vol punt te scoren en te winnen.De laatste wedstrijd wist Alex te winnen met Wazari. Hij behaalde hiermee een 2de prijs.

Hierna waren Ivar de Vries en Max Deckers aan de beurt. Ivar moest lang wachten voor zijn 1ste wedstrijd. Omdat zijn tegenstander al warm was verloor Ivar zijn partij met een vol punt. Zijn 2de en 3de partij won hij met vol punt. Zijn 2de partij met een hele mooie uchi mata. Zijn laatste partij verloor Ivar helaas op beslissing van de scheidsrechter. Toch voldoende voor een 3de prijs.Voor Max was dit een toernooi om ervaring op te doen. Helaas wist hij geen wedstrijd te winnen.

Als laatste was Amber Oskam aan de beurt. Haar 1ste partij verloor zij helaas door een twijfelachtige beslissing van de scheidsrechter. De 3 wedstrijden ernaar wist zij met vol punt te winnen. De 3de partij dan ook wel op het nippertje. Tot 5 sec. voor het einde van de tijd stond ze met een wazari achter en wist 2 sec. voor het einde een vol punt te scoren.Na deze wedstrijden waren er nog zwarte band examens. Hierbij deed Ellen Baas examen voor haar 2e dan. Zij wist met haar mooie examen (met een klein foutje) haar 2e dan te behalen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat