Home

Nieuw seizoen BAS Judo gestart

Nieuw seizoen BAS Judo gestart 29 september 2009.  De judoka’s van BAS-judo zijn het nieuwe seizoen gestart met het Open IJssel-Vecht toernooi in Dalfsen.

Een goed moment om te kijken hoe de judoka’s er na de vakantie weer voor staan.

Geen van de judoka’s had het makkelijk en dat was vanaf het eerste moment duidelijk.

Ivar de Vries stond in een poule van 5 man en wist twee van de vier wedstrijden te winnen met een yugo. Hierdoor werd hij derde in zijn poule maar kwam hiermee niet in aanmerking voor de kruis finales en viel dus buiten de prijzen.

Guido Nanninga en Jaap Bos stonden ieder in een poule van 4 man. Guido had het als gele bander zwaar en wist zijn inzet dan ook niet te belonen met winst. Jaap had met zijn groene band meer ervaring en wist een partij te winnen na een sterke Harai-goshi. Net als Ivar wisten ook Guido en Jaap de kruis finales niet te halen en vielen ook zij buiten de prijzen.

Amber Oskam zat in een poule van slechts drie dames en moest hierdoor twee keer tegen dezelfde tegenstanders aantreden. Haar beide tegenstanders hadden, met twee banden hoger, meer wedstrijd ritme en waren hierdoor een maatje te groot. Als pleister op de wond kwam Amber wel de derde prijs toe.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat