Home

7 judoka’s van BAS judo in actie

28 oktober 2008.  Afgelopen zaterdag kwamen er 7 judoka’s van BAS judo in actie op het opstaptoernooi in Markelo.

De dames kwamen als eerste de mat op, Amber Oskam en Sacha Buwalda. Amber is druk bezig om zich zelf andere technieken aan te leren en haar oude af te leren. Daarom gaan niet alle wedstrijden meer in winst op, Amber kwam daardoor ook op een 5de plaats terecht. Bij Sacha gaat dit beter, zij beheerst al vele verschillende technieken, dit werd dan ook wederom beloond met een eerste plaats.

Daarna kwamen de heren aan bod, Rutger de Kuiper, Nils Oskam, Ivar de Vries en Iska Buwalda.

Voor Nils was het niet moeilijk, hij kwam binnen, zag zijn tegenstanders en overwon ze allemaal wat zich beloonde in een eerste plaats. Rutger had er dit keer wat meer moeite mee waardoor hij het podium miste, Rutger werd zesde. Iska kwam net iets te kort in zijn poule waardoor Iska op een mooie tweede plaats uitkwam. En ook Ivar moest er wat meer moeite voor doen en kwam op een mooi verdiende derde plaats te staan.

Als laatste van BAS judo mocht Guido Nanninga de mat op. Guido heeft hiervoor nog maar 1 toernooi gespeeld, dit was dus pas zijn tweede toernooi. Guido heeft afgelopen jaar veel geleerd wat zich ook beloonde in een mooie verdiende 1ste plaats.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat