Home

Judo ABK toernooi

13 oktober 2008.  Zaterdag was het weer zover, het vierde ABK toernooi werd in Dronten georganiseerd. BAS judo was met 25 judoka’s daarmee goed vertegenwoordigd.

Het eerste blok moesten er 10 judoka’s van BAS de mat op. Vele van hen hebben geen of weinig wedstrijd ervaring, dus op deze manier konden zij goed oefenen met wat zij op de les geleerd hebben.

Van die 10 judoka’s kwamen er uiteindelijk 4 op het podium terecht.
Dit was met een 1ste prijs Nils Oskam, 2de werd Lucas Adamse. Lucas Wery en Sean Bobeldijk werden beide 3de in hun poule.

In het tweede blok kwamen er 13 judoka’s van BAS de mat op. Van die 13 judoka’s kwamen er uiteindelijk 9 op het podium. Jaap Bos en Ivar de Vries wisten beide het goud te veroveren in hun poule.

Amber Oskam, Sebastiaan Slotboom, Guido Nanninga, Iska Buwalda en Julian Adamse wisten allemaal de tweede plaats te bemachtigen. Joey Soesbergen en Sacha Buwalda pakte beide het brons.

In het laatste blok trokken Karin Slotboom en Leon van Wijngaarden hun pak aan. Karin liet twee wedstrijden heel goed judo zien, haar derde partij won zij daarom ook met een mooie wazari.
Helaas was dit niet voldoende voor een podium plaats en werd vierde.
Leon liet wisselvallig judo zien maar wist toch het brons te bemachtigen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat