Home

Buwalda eerste bij RaboVecht toernooi

Buwalda eerste bij RaboVecht toernooi 29 september 2008.  Vijf judoka’s van BAS-judo deden afgelopen zaterdag mee aan het eerste open Rabo Vecht toernooi. Als eerste mochten Nils Oskam en Iska Buwalda aan de slag.

Iska won zijn eerste wedstrijd binnen 10 seconden met een vol punt. De volgende wedstrijd knokte Iska goed maar helaas verloor hij deze wedstrijden. Nils Oskam won ook zijn eerste partij en verloor zijn tweede. Vervolgens won hij zijn laatste drie wedstrijden en dit leverde hem een welverdiende tweede plaats op.

Bos derde
In het tweede blok vochten Jaap Bos en Amber Oskam voor een prijs. Amber haar tegenstanders hadden haast allemaal een hogere band maar ze bood genoeg weerstand en ze won zelfs een wedstrijd. Jaap Bos moest vier partijen judoën. Hij won er twee en verloor er twee dit resulteerde in een derde plek.

Als laatste mocht Sasha Buwalda aan de slag. In haar eerste wedstrijd stond ze achter maar in de laatste seconde van de wedstrijd scoorde ze met een mooie heupworp een vol punt. Vervolgens won ze haar overige vier wedstrijden met een vol punt, hierdoor werd ze eerste.

BAS Judo

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Copyright © 2022 | All Rights Reserved

Realisatie: Sybit - Software op Maat